Scholen, verenigingen en stichtingen

Gebruikt textiel bij uw achterban inzamelen, wat zijn de voordelen?

Een textielcontainer bij uw school, stichting of vereniging? Vooral leerlingen/leden maken op deze manier al op jonge leeftijd kennis met hergebruik en textielrecycling. Jong geleerd is oud gedaan! Het milieubewust maken van mensen is ons gezamenlijke belang.

Stichtingen

Verenigingen

Scholen

Maatschappelijke voordelen

De textiel industrie is de op 1 na meest vervuilende industrie ter wereld. Het belang om goed om te gaan met textiel en afgedankt textiel te scheiden is dus erg groot. Textielinzameling is een mooie manier om kennis te maken met hergebruik en recycling, vooral ook voor leerlingen/jonge leden. Jong geleerd is namelijk oud gedaan! Het milieubewust maken van mensen is ons gezamenlijk belang

Financieel

Elke ingezamelde kilo gebruikt textiel levert een vergoeding op. Door regelmatig aandacht te geven aan de textiel inzameling kan de vergoeding oplopen tot wel € 2000,– per jaar!

Tip! Stel een doel zoals bijvoorbeeld een speeltoestel en zet de benodigde financiële middelen om in hoeveel textiel daarvoor nodig is. Laat wekelijks aan de achterban weten hoeveel textiel er nog nodig is voor het doel. Dit zal de inzameling een flinke boost geven!

Vraag een container aan

Genereer inkomsten

De 2300 liter textielcontainer

Onze textielcontainer neemt niet veel ruimte in beslag en is daarmee ideaal om op het schoolplein of het terrein van de stichting of vereniging te plaatsen. De container is goed zichtbaar, bestand tegen kattenkwaad en wordt handmatig geleegd (dus geen grote vrachtauto’s voor de deur). De container blijft ons eigendom en daarmee ook onze verantwoordelijkheid, u bent dus niet aansprakelijk voor eventuele schades door bijv. vandalisme.

  • Stalen container
  • CE-keurmerk
  • Waterdicht
  • Brandveilig
  • Antidiefstalbeveiliging
  • Antigraffiti coating
  • Handmatige lediging
  • 115x115x220 cm (LBH)

Voor meer informatie of specifieke wensen neem contact met ons, wij denken graag mee.

Vraag een container aan